Berita

May 7, 2024

High Roller Havoc: Kelab Juara Mahkota Royalti Poker Baharu di Texas

Aiman Abdullah
WriterAiman AbdullahWriter

Minggu ini, Kelab Juara di Houston, Texas, menjadi pusat aksi poker bertaruh tinggi, menganjurkan tiga penggelek tinggi belian bernilai $5,000 yang menempatkan komuniti poker di tepi tempat duduk mereka. Antara pemenang ialah Daniel Sepiol, Victoria Livschitz, dan Aram Zobian, masing-masing merangkul trofi Texas Poker Open (TPO) dan mencatatkan nama mereka ke dalam sejarah sejarah poker di The Lone Star State. Dengan dua pemain PokerStake antara pemenang, acara itu adalah bukti kemahiran, strategi, dan sedikit tuah.

High Roller Havoc: Kelab Juara Mahkota Royalti Poker Baharu di Texas

Ambilan Utama:

  • Victoria Livschitz, pemain PokerStake, menang dalam acara roller tinggi pembukaan, memperoleh tali pinggang pemenang TPO dan bahagian terbesar kumpulan hadiah.
  • Aram Zobian mendominasi peringkat akhir acara roller tinggi kedua untuk memenangi $48,600, mempamerkan kehebatannya pada feel.
  • Dalam kesimpulan yang mendebarkan kepada acara roller tinggi ketiga, perjanjian antara Josh Arieh dan Daniel Sepiol menyaksikan mereka membahagikan hadiah, tetapi Sepiol akhirnya membawa pulang trofi selepas tangan Pot Limit Omaha yang dramatik.

Siri Texas Poker Open bermula dengan hebat apabila Victoria Livschitz mengatasi 13 peserta dalam $5,100 penyertaan No-Limit Hold'em High Roller #1. Acara itu membanggakan kumpulan hadiah $65,000 dan menyaksikan Livschitz berdepan dengan Michael Wang dalam pertarungan kepala yang tidak akan dilupakan. Walaupun persaingan yang sengit, termasuk pemain terkenal seperti Jeremy Ausmus dan Chino Rheem, Livschitz muncul sebagai pemenang, meraih hadiah utama $45,500 dan meningkatkan pendapatan seumur hidupnya melebihi markah $1 juta.

Aksi roller tinggi tidak berhenti di situ. Acara kedua menarik 18 peserta dan kumpulan hadiah $90,000. Kali ini, Aram Zobian yang mencuri tumpuan, menyingkirkan lawannya satu demi satu sehingga dia berdepan Jeremy Becker dalam pertarungan secara langsung. Kemahiran Zobian dipamerkan sepenuhnya apabila dia memperoleh hadiah utama $48,600, meninggalkan Becker untuk berpuas hati di tempat kedua.

Acara roller tinggi ketiga menyaksikan peratusan keluar mengundi tertinggi, dengan 33 peserta bersaing untuk sekeping kumpulan hadiah $165,000. Persaingan adalah sengit, tetapi akhirnya, Daniel Sepiol dan Josh Arieh yang mendapati diri mereka bertarung untuk merebut gelaran. Selepas membuat perjanjian berdasarkan kiraan cip mereka, Sepiol dan Arieh memutuskan pemenang gesper tali pinggang yang diidamkan dengan satu tangan Pot Limit Omaha. Sepiol muncul sebagai pemenang, menambah trofi yang tidak dapat dilupakan pada koleksinya dan meningkatkan kemenangan seumur hidupnya kepada lebih $6.84 juta.

Kelab Juara di Houston sekali lagi telah membuktikan dirinya sebagai destinasi utama untuk aksi poker tinggi. Dengan gabungan pemain mahir, kumpulan hadiah yang penting, dan detik yang tidak dapat dilupakan, siri Texas Poker Open telah menetapkan standard baharu untuk kecemerlangan poker di Negeri Lone Star.

Gambar-gambar dan liputan Texas Poker Open boleh didapati di PokerGO, rumah bagi aksi poker bertaruh tinggi dan Siri Poker Dunia Tahunan ke-55 yang akan datang.

(Pertama kali dilaporkan oleh: PokerGO)

About the author
Aiman Abdullah
Aiman Abdullah
About

Aiman Abdullah, tokoh terkemuka Malaysia dalam lokalizasi permainan kasino dalam talian, menggabungkan penghargaannya yang mendalam terhadap budaya Melayu dengan pengetahuan permainan yang luas. Gabungan unik ini memastikan setiap permainan yang dia sentuh benar-benar berasa Malaysia.

Send email
More posts by Aiman Abdullah
undefined is not available in your country. Please try:
Tapak Poker Kripto & Bitcoin Terbaik untuk Dimainkan pada tahun 2024
2024-05-21

Tapak Poker Kripto & Bitcoin Terbaik untuk Dimainkan pada tahun 2024

Berita